aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέζαρε την Γιουβέντους η φοβερή Λάτσιο!

Τέζαρε την Γιουβέντους η φοβερή Λάτσιο!

Δεν χάνει στο σπίτι της ούτε από την Γιουβέντους η Λάτσιο!

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έπαιξε μπαλάρα, «πάτησε» την Μεγάλη Κυρία και την… τέζαρε με ανατροπή (3-1), αφήνοντας την στο -2 από την Ίντερ και την κορυφή. Κάπως έτσι, οι Ρωμαίοι ανέβηκαν στην τρίτη θέση και πλησίασαν τους «νερατζούρι» στους πέντε βαθμούς.

Μοιραίος για την Γιουβέντους ο Κουαδράδο που αποβλήθηκε ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να πετυχαίνει το γκολ της ανατροπής και τον Ιμόμπιλε να χάνει την ευκαιρία από την άσπρη βούλα να διώξει το άγχος και να «κλειδώσει» τη νίκη από νωρίς. Κάτι που έκανε στο φινάλε ο Καϊσέδο σε αντεπίθεση, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Το ματς ήταν εξ αρχής εξαιρετικό, με ταχύτατο ρυθμό. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν όπως πάντα ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητα και την… πάτησαν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αξιοποίησε την ασίστ του Μπεντακούρ, παγώνοντας το «Ολίμπικο». Και η Γιουβέντους έδειχνε πως θα πήγαινε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, αφού είχε γλιτώσει αρκετές φορές από την ασφυκτική πίεση των Ρωμαίων. Δέχτηκαν, όμως, το γκολ της ισοφάρισης στο 44΄ με τον Λουίς Αλμπέρτο, με την Λάτσιο να παίρνει αυτό που δικαιούνταν βάσει εικόνας!

Μια από τα ίδια και στην επανάληψη με την μπάλα να είναι πάνω-κάτω. Την ώρα, όμως, που η Γιουβέντους άρχιζε να ανεβαίνει και να παίρνει μέτρα, ήρθε ο Κουαδράδο να αντικρίσει την κόκκινη για μαρκάρισμα στον Ιμόμπιλε και να δυσκολέψει το έργο των «μπιανκονέρι», το οποίο έγινε ακόμη δυσκολότερο όταν ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με γκολάρα έγραψε την ανατροπή για την Λάτσιο (74’). Πέντε λεπτά αργότερα δε, η ομάδα του Ιντσάγκι είχε την ευκαιρία να κλειδώσει το ματς αλλά ο Σέζνι νίκησε τον Ιμόμπιλε από τα έντεκα βήματα αλλά και στην επαναφορά, με τον Καϊσέδο να… υπογράφει την «τριάρα» της Λάτσιο σε αντεπίθεση στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων (3-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ