aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέζαρε τη Λιντς και βλέπει Πρέμιερ Λιγκ η Ντέρμπι του Λάμπαρντ

Τέζαρε τη Λιντς και βλέπει Πρέμιερ Λιγκ η Ντέρμπι του Λάμπαρντ

Φοβερό ματς στο «Έλαντ Ρόουντ» και τεράστια πρόκριση για την Ντέρμπι Κάουντι στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου της Championship.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ είχε ένα βουνό μπροστά της αφού είχε ηττηθεί στην έδρα της 1-0 από την Λίντς. Τα πράγματα μάλιστα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα αφού οι παίκτες του Μαρσέλο Μπιέλσα άνοιξαν το σκορ με τον Ντάλας στο 24ο λεπτό. Η απάντηση για τα «κρυάρια» ήρθε σε πολύ κρίσιμο σημείο αφού ο Μάριοτ έκανε το 1-1 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (45’).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντέρμπι ήταν σαρωτική. Μόλις μετά την σέντρα ο Μάουντ έκανε το 1-2 (46’) και πριν καλά-καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι είδαν τον Γουίλσον να κάνει και το 1-3 με εκτέλεση πέναλτι στο 58ο λεπτό. Το ματς ισορρόπησε άμεσα, αφού στο 62’ ο Ντάλας με το δεύτερο γκολ του μείωσε σε 2-3 (3-3 το συνολικό). Στο 78’ ο Μπεράρντι δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη μέσα σε 9λεπτά κι άφησε τη Λιντς με παίκτη λιγότερο για το φινάλε. Η Ντέρμπι, πήρε και πάλι τα ηνία και με τον Μάριοτ στο 85’ έκανε το 2-4 και κράτησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το εισιτήριο του τελικού στο χέρι της, παρότι και αυτή ολοκλήρωσε το ματς με δέκα.

Ο τελικός, όπου η Ντέρμπι θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 17.00 στο Γουέμπλεϊ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ