aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέζα η Φενέρ, στην παράταση η Ζενίτ (videos)

Τέζα η Φενέρ, στην παράταση η Ζενίτ (videos)

Η Βαρντάρ Σκοπίων έκανε την μεγάλη έκπληξη ή για να είμαστε πιο ακριβείς, τελείωσε τη δουλειά του πρώτου αγώνα, όταν είχε κερδίσει με 2-0 και πήρε μια πανηγυρική πρόκριση. Παρά το γεγονός πως η Φενέρ μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Νόισταντερ, μετά από ασίστ του Σκρτέλ, οι Σκοπιανοί σκόραραν με τον Τζιγκάουρι στο 68’, είχαν δοκάρι με τον Χουάν Φελίπε στο 71’ και τελικά πήραν τη νίκη στο φινάλε με τον Νίκολα Γκλικόροφ στις καθυστερήσεις.

Οι Σκοπιανοί πήραν μια μεγάλη πρόκριση κι έτσι έγιναν η πρώτη ομάδα που παίρνουν μέρος σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης με το συνολικό 4-1. Ο Αλεξάντερ Κοκόριν χτύπησε δύο φορές και η ομάδα από την Αγία Πετρούπολη χρειάστηκε τα 120’ για να κάμψει την αντίσταση της Ουτρέχτης. Στο 9ο λεπτό ο διεθνής στράικερ άνοιξε το σκορ, ενώ χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους της παράτασης για να σκοράρει μετά από ασίστ του Πόλοζ και να προκριθεί στην παράταση. Η Λουντογκόρετς πήρε την πρόκριση μετά το 0-0 με την Σούντουβα στη Λιθουανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ