aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέβες: «Υπάρχουν φορές που κλαίω στο ημίχρονο για τον πατέρα μου»

Τέβες: «Υπάρχουν φορές που κλαίω στο ημίχρονο για τον πατέρα μου»

O Κάρλος Τέβες έχει περάσει πολλές και δύσκολες στιγμές στη ζωή και την καριέρα του, αλλά δεν τα παράτησε ποτέ. Ωστόσο, γι’ ακόμα μία φορά ο «Καρλίτος» βρίσκεται αντιμέτωπος με ιδιαίτερες καταστάσεις, καθώς ο θετός πατέρας του, νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς προσβλήθηκε από τον κορονοϊό κι η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Ο 36χρονος επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς ερωτήθηκε μετά τον αγώνα με την Ταγέρες για τις ιδιαίτερες στιγμές που βιώνει και αποκάλυψε πως μερικές φορές λυγίζει από την συναισθηματική φόρτιση και κλαίει στο ημίχρονο των αγώνων για τον πατέρα του.

«Είναι πολύ δύσκολο. Έχω περίπλοκα συναισθήματα επειδή είμαι καλά για λίγο, αλλά υπάρχουν φορές που κλαίω στο ημίχρονο των αγώνων. Είναι πολύ δύσκολες στιγμές, δεν μπορώ να τις εξηγήσω. Η στήριξη της οικογένειάς μου, μου απαλύνει την ψυχή. Είναι εκείνη που με υποστηρίζει και βρίσκεται δίπλα μου. Πρέπει να προχωρήσουμε», σχολίασε αρχικά, ενώ για την στήριξη

«Οι άνθρωποι της Μπόκα, οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο με έχουν βοηθήσει να μην καταρρεύσω και να συνεχίσω να παλεύω, καθώς κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο με παρακολουθούν και δεν μπορώ να τους απογοητεύσω. Την Παρασκευή και το Σάββατο επισκέφθηκα τον πατέρα μου. Έπρεπε να τον αφήσω προκειμένου να παίξω ποδόσφαιρο.

Δεν ξέρω από πού πηγάζει όλη αυτή η δύναμη, αλλά το σημαντικό είναι πως είμαι δυνατός κι αυτό συμβαίνει χάρη στους ανθρώπους της Μπόκα και την οικογένειά μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ