aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέσσερις παίκτες για δυο θέσεις

Τέσσερις παίκτες για δυο θέσεις

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ)

Γίνεται συχνά λόγος ότι ο φετινός Απόλλων έχει και ποιότητα και βάθος. Άλλωστε, είναι κάτι που το «φωνάζει» με τις εμφανίσεις του αλλά και τις επιλογές του Αυγουστή, που έχει την ευχέρεια να κάνει διαχείριση του ρόστερ και να δίνει την ευκαιρία σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στο σημερινό ματς, ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο διαθέτει η ομάδα του, με στόχο την αξιοπρεπή εμφάνιση και γιατί όχι το κέρδος όσο δύσκολο κι αν φαντάζει. Οι θέσεις από τον «άσο» έως και τον αριστερό εξτρέμ θεωρούνται «κλειδωμένες». Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σαντάνα, Σατσέτι, Άλεφ, Ντα Σίλβα και Σκέμπρι οι εκλεκτοί. Οι δυο θέσεις που «παίζονται» είναι στην επίθεση, η μια στο ένα άκρο και η άλλη στην κορυφή. Γιάκολις ή Σαρδινέρο (ο σκόρερ της ισοφάρισης για τον Απόλλωνα απέναντι στη Λιόν στο ΓΣΠ) διεκδικούν τη θέση του δεξιού εξτρέμ, αριστερά η θέση αναμένεται να καλυφθεί από τον Σκέμπρι.

Όσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης, ο Μάγκλιτσα έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο τις πιθανότητές του έχει και ο Σελάγια, ο σκόρερ της ισοφάρισης επί της Αταλάντα στο προηγούμενο ματς στο Γιουρόπα Λιγκ. Εφόσον προτιμηθεί ο Γιάκολις και ο Μάγκλιτσα, θα είναι το ίδιο σχήμα με το οποίο ο Απόλλων αντιμετώπισε τη Λιόν στη Λευκωσία. Μια-δυο, ίσως και περισσότερες αλλαγές να έχει στην ενδεκάδα της και η Λιόν, σε σχέση με το πρώτο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ