aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέσσερις άσοι στο μανίκι του Πάμπου Χριστοδούλου!

Τέσσερις άσοι στο μανίκι του Πάμπου Χριστοδούλου!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άσους στο μανίκι του έχει ο Πάμπος Χριστοδούλου! Ένας εξ αυτών είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο Ελλαδίτης επιθετικός, αν και ήλθε ανέτοιμος, δούλεψε πάρα πολύ, έκανε υπομονή, μπήκε στο κλίμα της ομάδας και δηλώνει δυναμικά «παρών». Στα τελευταία παιχνίδια ήταν αρκετά δραστήριος και κέρδισε το αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου της ΑΕΛ.

Ο Γεωργιάδης θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του, τότε που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και όλοι μιλούσαν για ένα σπουδαίο ταλέντο. Είχε προηγηθεί η παρουσία του στις Σέρρες και μετά στη Βέροια, όμως στην ΑΕΛ φαίνεται πως έχει αναγεννηθεί. Το μαρτυρά και η συμμετοχή του στα τρία γκολ της ΑΕΛ στο «Τάσος Μάρκου» το περασμένο Σάββατο. Με τον Γεωργιάδη στις πτέρυγες είναι πιο γρήγορη και ουσιαστική η επιθετική γραμμή της ΑΕΛ. Με τον Μέσκα στην άλλη πλευρά, είχαν δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο.

Δεύτερος άσος, όπως όλα δείχνουν με τη μεστή παρουσία του, είναι ο Λούκας Σόουζα. Από το καλοκαίρι, μέσα από τις προπονήσεις στις Πλάτρες, είχε δείξει ο Βραζιλιάνος πόσο σπουδαία μετεγγραφή θα αποδειχθεί. Διαθέτει τα στοιχεία που θέλει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Έχει τον ρόλο του ανασταλτικού μέσου, οργανώνει παιχνίδι και είναι μέσα στις φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Τρίτος άσος για τον προπονητή της ΑΕΛ είναι ο Βαλεντίνος Σιέλης. Αλάνθαστος, με τον Πάμπο Χριστοδούλου κέρδισε μόνιμη θέση στην ενδεκάδα, απλοποίησε το παιχνίδι του και έχει καταστεί «άρχοντας» στον χώρο του. Η ΑΕΛ διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή αυτή την περίοδο, κάτι που οφείλεται και στη σταθερότητα του 26χρονου στόπερ.

Ο Νούριο Φορτούνα αποτελεί τον τέταρτο άσο. Ήλθε ως μεγάλο ταλέντο, αλλά κέρδισε μόνιμη θέση και έχει καταπλήξει με τις εμφανίσεις του. Για το αριστερό άκρο προοριζόταν ο Μπαμπάνκο, αλλά ο μικρός κέρδισε με την αξία του μια θέση στις καρδιές των φίλων της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ