aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤεσσέρα στην Φροζινόνε και στο +6 από την Ίντερ η Νάπολι! (vid)

Τεσσέρα στην Φροζινόνε και στο +6 από την Ίντερ η Νάπολι! (vid)

Η Νάπολι επικράτησε άνετα με 4-0 της Φροζινόνε εντός έδρας και ξέφυγε στο +6 από την τρίτη Ίντερ, που γνώρισε εχθές την ήττα από τη Γιουβέντους.

Η Νάπολι μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7΄ με τον Ζιελίνσκι, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Η Φροζινόνε δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της και ο Ουνάς, με σουτάρα έξω από την περιοχή στο 40ο λεπτό, έγραψε το 2-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι από νωρίς.

Στο δεύτερο μέρος η Νάπολι δεν σταμάτησε να πιέζει και είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα με αυτό να έρχονται στο 68′ και το 84′ με τον Πολωνό στάικερ, Αρκάντιους Μίλικ.

Ο επιθετικός των «Παρτενοπέι» έκανε το 3-0 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γκουλάμ ενώ, έγραψε και το τελικό 4-0 με προβολή μετά από κακό σουτ του Γάλλου αμυντικού.

Έτσι η Νάπολι ξέφυγε στο +6 από την 3η Ίντερ, ενώ η Φροζινόνε παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ