aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤεσσάρα με Μπεργκ πρωταγωνιστή η Σουηδία (video)

Τεσσάρα με Μπεργκ πρωταγωνιστή η Σουηδία (video)

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Σουηδίας που επικράτησε με 4-0 της Λευκορωσίας. Γκολ και κερδισμένο πέναλτι από το «κανόνι» του Παναθηναϊκού, τραγικός ο Γκορμπούνοφ.

Ο Σουηδός στράικερ μόλις στο 19′ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φόρσμπεργκ. Στο 26′ ο Ντουρμάζ, γνωστός από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, είδε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του να σταματάει στο δοκάρι. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γκορμπούνοφ σταμάτησε τον Μπεργκ, όμως από εκεί και πέρα άρχισε ο… κατήφορος για τον Λευκορώσο τερματοφύλακα.

Στο 49′ έχασε την μπάλα από τα χέρια του, με αποτέλεσμα ο Φόρσμπεργκ να σκοράρει για δεύτερη φορά, ενώ στο 58′ έκανε λανθασμένη έξοδο, με αποτέλεσμα ο Μπεργκ να κάνει το 3-0 με κεφαλιά.

Στο 77′ ο Τελίν διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με το οποίο η Σουηδία έφτασε στους 10 βαθμούς, όσους έχει και η πρωτοπόρος του 1ου ομίλου Γαλλία (που έχει ματς λιγότερο).

Τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου 

Σουηδία-Λευκορωσία 4-0  (19’ πεν, 45’ Φόσμπεργκ, 58’ Μπεργκ, 77’ Τελίν)

Βουλγαρία-Ολλανδία 21:45

Λουξεμβούργο-Γαλλία 21:45

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ