aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤεσσάρα και χωρίς Μέσι η Μπάρσα! (video)

Τεσσάρα και χωρίς Μέσι η Μπάρσα! (video)

Παρά την απουσία του τιμωρημένου Μέσι, η Μπαρσελόνα βρήκε τον τρόπο να… ξεκλειδώσει την Γρανάδα και τελικώς να φτάσει σε εμφατική εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-1. Κάπως έτσι, οι μπλαουγκράνα μείωσαν στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βέβαια έχει ματς λιγότερο.

Ο Σουάρες είχε δοκάρι στο πρώτο ημίωρο, είχε διπλή μεγάλη χαμένη ευκαιρία, ωστόσο στο 44’ δεν χαρίστηκε. Υποδέχθηκε υποδειγματικά την βαθιά μπαλιά του Ζόρντι Άλμπα και κρέμασε αλά… Ζιοβάνι στον Ολυμπιακό τον Οτσόα για το 0-1. Ο Λούκας Αλκαρέθ έριξε στο ματς τον Μπογκά με την έναρξη του δεύτερου μέρους κι αυτός πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε με ωραίο διαγώνιο πλασέ!

Η Μπάρσα… τα πήρε και αντέδρασε γρήγορα-γρήγορα. Ο Σουάρες έγινε δημιουργός, έβγαλε εκπληκτική κάθετη πάσα στον Αλκάρεθ κι αυτός στο 64’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η Γρανάδα δεν είχε άλλες λύσεις, δεν μπορούσε να απειλήσει και τελικώς στο 82’ έμεινε με παίκτη λιγότερο (δεύτερη κίτρινη του Άγκμπο μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών), ενώ στο… καπάκι το αυτογκόλ του Σονιέ «κλείδωσε» το τρίποντο για τους Καταλανούς. Στις καθυστερήσεις, ο Νεϊμάρ έβαλε το… κερασάκι στη τούρτα για το τελικό 1-4, με τον ίδιο να πανηγυρίζει το 100ο τέρμα του με την φανέλα της Μπάρσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ