aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤεράστιο διπλό με ανατροπή για την Βικτόρια Πλζεν (vid)

Τεράστιο διπλό με ανατροπή για την Βικτόρια Πλζεν (vid)

Μεγάλο διπλό στην προσπάθεια που κάνει για να είναι αυτή που θα συνεχίσει το ταξίδι της στο Europa League έκανε η Βικτόρια Πλζεν, η οποία επικράτησε με 2-1 της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για την πέμπτη αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League.

Οι Τσέχοι που με αυτή τη νίκη έπιασαν στους τέσσερις βαθμούς τους Ρώσους είδαν τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με γκολ του Βλάσιτς στο 10ο λεπτό με πέναλτι. Η Βικτόρια όμως δεν το έβαλε κάτω και αφού αρχικά έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με χαμένο πέναλτι του Προζασκά στο 44ο λεπτό έκανε τελικά την αντεπίθεση της στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά με γκολ του ίδιου παίκτη στο 56΄και στη συνέχεια στο 81΄με τον Χέιντα παίρνοντας τελικά τη νίκη.

Πλέον η Βικτόρια Πλζεν υποδέχεται την Ρόμα την επόμενη αγωνιστική στις 12 Δεκεμβρίου, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δυο ομάδες να δίνουν τη δική τους μάχη για να πάρουν το εισιτήριο για το Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ