aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤεράστια πρόκληση η φετινή σεζόν

Τεράστια πρόκληση η φετινή σεζόν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H ατυχία της ΑΕΛ να περάσει το εμπόδιο της Αούστρια πόνεσε όλους στον σύλλογο, καθώς φάνηκε πως άδικα οι Αυστριακοί προκρίθηκαν. Αυτό όμως πάει, πέρασε και η προσοχή των γαλαζοκιτρίνων είναι στραμμένη μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου κακά τα ψέματα πολλοί είναι αυτοί που δεν της δίνουν πιθανότητες διάκρισης. Στα μάτια πολλών θα είναι θαύμα η ΑΕΛ να καταφέρει να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Οι γαλαζοκίτρινοι ξέρουν ότι η αποστολή τους θα είναι δύσκολη, ωστόσο πιστεύουν στις δυνατότητες τους και θεωρούν ότι με τον κόσμο στο πλευρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. «Η ουσία είναι πως το πρωτάθλημα ξεκίνησε και ο καθένας από το πόστο του, θα πρέπει να δίνει τη δική του μάχη», είχε δηλώσει τις προάλλες ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Θεόδωρος Αντωνίου.

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Άρη δεν ήρθε με εύκολο τρόπο, όμως είναι πέρα για πέρα σημαντική. Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, γνωρίζει πως η φετινή σεζόν, είναι για τον ίδιο αλλά και την ομάδα του, μια τεράστια πρόκληση. Τα ματς που ακολουθούν θα σημαδέψουν την πορεία της ομάδας και θα αναδείξουν τη διάθεση όλων να φθάσουν στο τέρμα με επιτυχία.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η ΑΕΛ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της αναβολής του ματς της με τον ΑΠΟΕΛ. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα φιλοξενήσει την Δόξα και ακολούθως θα ταξιδέψει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Τσίρειο για το ματς με τον Απόλλωνα, ενώ θα έχει να δώσει και αναβληθέν ματς που της 2ης αγωνιστικής.  Στο τέλος βέβαια θα γίνει η σούμα, όμως άπαντες στην ομάδα ξέρουν ότι μια καλή αρχή θα βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ