aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤεν Χαγκ για την καραντίνα στον Άγιαξ: «Κανένας λόγος ανησυχίας»

Τεν Χαγκ για την καραντίνα στον Άγιαξ: «Κανένας λόγος ανησυχίας»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ εξέφρασε την ηρεμία που επικρατεί στις τάξεις του Άγιαξ, παρά το γεγονός ότι ο βοηθός του, Κρίστιαν Πόουλσεν, τέθηκε σε καραντίνα μαζί με δύο ακόμη άτομα λόγω κοροναϊού.

Τα μέτρα προστασίας για τον κοροναϊό εντάθηκαν και στον Άγιαξ, με τον βοηθό προπονητή Κρίστιαν Πόουλσεν και δύο φυσικοθεραπευτές να τίθενται σε καραντίνα, μετά την διαπροσωπική επαφή τους με τον Τόμας Κάλενμπεργκ που διαγνώστηκε θετικός.

Ωστόσο, ο Έρικ Τεν Χαγκ παραμένει ψύχραιμος, δίχως να εκφράσει την παραμικρή ανησυχία ως προς το ενδεχόμενο ο ιός COVID-19 να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία της ομάδας.

«Το ιατρικό τιμ πήρε την ευθύνη για την ομάδα. Προληπτικά τα παιδιά έμειναν σπίτι. Δεν έχουν κολλήσει, ούτε έχουν συμπτώματα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει κανένα ρίσκο μόλυνσης. Σίγουρα, δεν ήταν ευχάριστο το νέο της καραντίνας, αλλά όπως έχει η κατάσταση δεν ανησυχούμε», ήταν τα λόγια του Ολλανδού τεχνικού του Αίαντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ