aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος το ποδόσφαιρο για τον Σα, το συγκινητικό γράμμα του Πορτογάλου

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Σα, το συγκινητικό γράμμα του Πορτογάλου

Μπορεί να φόρεσε για λίγο διάστημα τη φανέλα της ΑΕΛ, όμως αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων. Ο λόγος για τον Ορλάντο Σα. Ο Πορτογάλος επιθετικός ανήμερα των 33ων γενεθλίων του ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας εξαιτίας ενός νέου σοβαρού τραυματισμού.

Το αντίο του Ορλάντο Σα

«Σήμερα, 26 Μαΐου 2021, γίνομαι 33 ετών. Υποτίθεται ότι θα ήταν μια χαρούμενη μέρα, αλλά σήμερα σταματάω να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο. Ήταν μια σκληρή απόφαση, αλλά πήρα θάρρος και αποφάσισα να τελειώσω την καριέρα μου ως παίκτης αφού επιβεβαιώθηκε ένας νέος τραυματισμός.

Η πορεία ήταν εκπληκτική και μοναδική. Δεν ήταν όλα εύκολα όπως υπολογίζετε, αλλά είμαι γεμάτος, και κολακευμένος που με όσα έζησα στο ποδόσφαιρο. Αυτός ο νέος τραυματισμός καθιστά αδύνατον να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να συνεισφέρω στο υψηλότερο επίπεδο σε αυτό το επάγγελμα που αγαπώ.

Το ποδόσφαιρο με έκανε να γνωρίσω καταπληκτικούς, υπέροχους και σπουδαίους ανθρώπους. Δεν νομίζω ότι θα ήταν δίκαιο να συνεχίσω, ούτε θα ήμουν ειλικρινής με τον εαυτό μου και τους άλλους. Μετά από πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, με τίτλους και αναγνώριση, ήρθε η ώρα για το τέλος. Στο ταξίδι έχω δύο αγάπες και πάθη, το Ποδόσφαιρο και την οικογένειά μου. Σε όλους τους συλλόγους που πέρασα, από το ερασιτεχνικό μέχρι το υψηλότερο επίπεδο: AD Esposende, SC Braga, FC Porto, CD Nacional da Madeira, Fulham FC, ΑΕΛ Λεμεσού, Legia de Warsaw, Reading FC, Maccabi de Tel Aviv FC, Royal Standard of Li ège, Henan FC, Malaga CF ένα τεράστιο ευχαριστώ, ήταν καταπληκτικά! Πάντα προσπαθούσα να και ευτυχισμένους τους ανθρώπους που πίστευαν σε μένα.

Η οικογένεια που πάντα με έκανε να πιστέψω και να μην τα παρατήσω ποτέ. Ήρθε η ώρα να απολαύσω την αγάπη των κοριτσιών μου και τη ζωή γενικότερα, χωρίς ταξίδια και τραυματισμούς, να κοιτάξω και να ζήσω το ποδόσφαιρο απ’ έξω.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ