aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος τα… λάθη για τη Σίτι (video)

Τέλος τα… λάθη για τη Σίτι (video)

Υποψιασμένη και σοβαρή -παρόλο που αντιμετώπιζε την ουραγό- παρουσιάστηκε η Μάντσεστερ Σίτι. Όσο σοβαρή χρειαζόταν, η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Σάντερλαντ και πέρασε σχετικά άνετα (2-0) από το «Stadium of Light».

Αν και είχαν εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα, οι «πολίτες» χρειάστηκαν 42 λεπτά για να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων. Κάτι που ήταν αναπόφευκτο να συμβεί μετά την «ξυραφένια» σέντρα του Τουρέ και το άψογο τελείωμα του Αγουέρο από κοντά.

Όταν, δε, ο Σανέ… τάισε τη σκόνη του στους στόπερ της Σάντερλαντ (έπειτα από κάθετη του Σίλβα) και πλάσαρε ιδανικά στο 59’ όλα είχαν τελειώσει. Και η Σίτι δεν χρειαζόταν να κάνει τίποτα περισσότερο ως το τέλος από το να προστατέψει τη νίκη.

Αυτή που της επέτρεψε να μειώσει στους οκτώ πόντους τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι (που έχει δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα στην έδρα της Γουέστ Χαμ και μετά απ’ αυτό θα μετράει έναν αγώνα παραπάνω).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ