aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος στο σήριαλ Γκιουρίς!

Τέλος στο σήριαλ Γκιουρίς!

Το σήριαλ του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος του. Ανόρθωση και Όρενμπουργκ μετά από διαπραγματεύσεις ημερών ήρθαν σε συμφωνία, σε ότι αφορά τα σημαντικά ζητήματα, για τη μετεγγραφή του Μίχαλ Γκιουρίς και ο Σλοβάκος επιθετικός θα ανήκει στην ομάδα της Αμμοχώστου για την επόμενη τριετία.

Οι επαφές της Ανόρθωσης με τη ρωσική ομάδα πέρασαν από χίλια μύρια κύματα, καθώς το σκηνικό διαφοροποιήθηκε αρκετές φορές. Αρχικά οι δύο ομάδες συμφώνησαν στις 300 χιλιάδες ευρώ, όμως οι Ρώσοι προέβαλαν αυξημένες οικονομικές επικαλούμενοι ενδιαφέρον άλλης ομάδας (από πλευράς Ανόρθωσης λέχθηκε ότι ήταν ο ΑΠΟΕΛ, κάτι που διαψεύδουν οι γαλαζοκίτρινοι) και «εκτίναξαν» τις απαιτήσεις τους σχεδόν στις 600 χιλιάδες ευρώ.

Εν τέλει η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί με λιγότερα χρήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Ανόρθωση δεν έκανε τεράστια οικονομική υπέρβαση, αφού η διοίκηση της Όρενμπουργκ φαίνεται πως αυτό που είχε κατά νου ήταν να πάρει όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες (τρόπος πληρωμής) για ολοκλήρωση της μετεγγραφής, οι οποίες πάντως δεν δείχνουν ικανές να χαλάσουν το deal.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ