aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος στο σήριαλ, έστειλε το συμβόλαιο ο Λαβόρδε – Το ποσό της συμφωνίας

Τέλος στο σήριαλ, έστειλε το συμβόλαιο ο Λαβόρδε – Το ποσό της συμφωνίας

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Υπογεγραμμένο το διετές συμβόλαιο συνεργασίας που του είχε αποστείλει η Ανόρθωση υπέγραψε ο Ρικάρντο Λαβόρδε. Ο Κολομβιανός επιστρέφει οριστικά στην ομάδα της Αμμοχώστου ύστερα από πέντε χρόνια.

Ο 30χρονος εξτρέμ θα έρθει τις επόμενες ώρες στην Κύπρο (δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί η ημέρα του ταξιδιού) για να ενσωματωθεί με την  υπόλοιπη ομάδα. Οι ετήσιες απολαβές του Λαβόρδε θα είναι €250.000 συν κάποια μπόνους που θα υπάρχουν σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

Πρόκειται για μια σπουδαία μετεγγραφή που ενισχύει την Ανόρθωση αγωνιστικά και ταυτόχρονα «ζεσταίνει» τον κόσμο της ομάδας που εδώ και χρόνια είχε καημό να δει ξανά στα κυανόλευκα τον Κολομβιανό.

ΝΕΌΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Λίγο πριν τις 22:30 η Ανόρθωση ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία με τον Ρικάρντο Λαβόρδε

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει πως ο Ρικάρντο Λαβόρδε απέστειλε υπογεγραμμένα συμβόλαια και αναμένεται στη Κύπρο τις επόμενες μέρες για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα πάνε καλά θα γίνει με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ