aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος οι φανέλες Νεϊμάρ στην Παρί!

Τέλος οι φανέλες Νεϊμάρ στην Παρί!

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με τις φανέλες του Νεϊμάρ αγγίζει τα όρια του παροξυσμού. Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ότι προς το παρόν αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες σε φανέλες προς το κοινό που επιθυμεί να αγοράσει, αφού απέσυρε προσωρινά τις δύο πρώτες εμφανίσεις της από τη διαδικτυακή της μπουτίκ, λόγω έλλειψης!

Μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πουλήσει πάνω από 10.000 φανέλες μέσα σε ένα Σαββατοκύριακό, ενώ εξαιτίας της έλλειψης κάθε πελάτης μπορεί προσωρινά να αποκτήσει μόνο μία φανέλα!

Με τιμή πώλησης 140 ευρώ (155 η δεύτερη εμφάνιση), υπολογίζεται ότι τα έσοδα μόνο σε δύο μέρες ήταν περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τα οποία όμως μόνο το 40% πηγαίνει στα ταμεία του γαλλικού συλλόγου, αφού τα υπόλοιπα πηγαίνουν στην εταιρία που ντύνει τους Παριζιάνους, αλλά και σε φόρους, μεταφορικά έξοδα, κόστη παραγωγής.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πούλησε συνολικά 526.000 φανέλες μέσα στο 2016, όμως ευελπιστεί ότι θα πουλήσει φέτος 1 εκατομμύριο φανέλες μόνο με το όνομα του Νεϊμάρ στην πλάτη, από τις οποίες ευελπιστεί να καλύψει ένα μέρος από το ασύλληπτο ποσό που δαπάνησε για να φέρει τον Βραζιλιάνο σταρ στην πόλη του φωτός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ