aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος οι διακοπές για τον Μέσι

Τέλος οι διακοπές για τον Μέσι

Διακοπές τέλος για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος την Τρίτη αρχίζει προπονήσεις μαζί με άλλους τρεις… Μουντιαλικούς άσους της Μπαρτσελόνα.

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν ενσωματώθηκε ήδη στην αποστολή των Καταλανών στο Ντάλας και έτσι απομένουν ο Αργεντινός σούπερ σταρ μαζί με τους Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα, οι οποίοι αποκλείστηκαν στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αναμένεται την Τρίτη να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες γυμναστή.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι του ισπανικού Σούπερ Καπ κόντρα στη Σεβίλλη στις 12 Αυγούστου.

Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν προπονήσεις οι Γέρι Μίνα και Λουίς Σουάρες και πια θα αναμένονται οι Ουμτιτί, Ντεμπελέ, Ράκιτις και Βερμάελεν, οι οποίοι έμειναν ως τον τελικό του Μουντιάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ