aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τέλος» ο Μοντέλα, αναλαμβάνει ο Γκατούζο

«Τέλος» ο Μοντέλα, αναλαμβάνει ο Γκατούζο

Η εντός έδρας ισοπαλία (0-0) της Μίλαν με την Τορίνο αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τη διοίκηση της διάσημης ιταλικής ομάδας, η οποία ανακοίνωσε σήμερα την απόλυση του Βιτσέντζο Μοντέλα, με τον Τζενάρο Γκατούζο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι». Η Μίλαν έμεινε στην 7η θέση της Serie A και η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε επίσημα την απομάκρυνση του Μοντέλα και την πρόσληψη του Γκατούζο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μίλαν, ο Γκατούζο αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας έως το τέλος της σεζόν. Ο παλαίμαχος μέσος των «ροσονέρι» ήταν προπονητής της δεύτερης ομάδας του συλλόγου, ενώ κατά το παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των ΟΦΗ, Παλέρμο, Σιόν και Πίζα. Ο Μοντέλα είχε αναλάβει τη Μίλαν τον Ιούλιο του 2016 και πλήρωσε τα άσχημα αποτελέσματα στη Serie A, αλλά και στο Europa League, όπου είναι στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ