aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος ο Κάσες, που συνεχίζει στη Σούντουβα

Τέλος ο Κάσες, που συνεχίζει στη Σούντουβα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Νάτσο Κάσες, ο οποίος άλλωστε ανακοινώθηκε χθες από τη λιθουανική Σούντουβα.

Έτσι μετά από τριάμισι χρόνια μπαίνει τέλος σε ένα κεφάλαιο, που ταλαιπώρησε τους κιτρινοπράσινους, καθώς ήρθε μετά βαΐων και κλάδων με… παντιέρα τα πολλά χρόνια συμμετοχής στη Λα Λίγκα με τη Χιχόν, δίχως όμως να προσφέρει τα αναμενόμενα. Μάλιστα πολλές φορές το όνομά του βρέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους για αποχώρηση και τελικά αυτό έμελλε να γίνει τώρα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Νάτσο Κάσες.

O Κάσεςήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2017 και πραγματοποίησε 79 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την κιτρινοπράσινη φανέλα, ενώ πανηγύρισε με την ομάδα μας Κύπελλο, Σούπερ-Καπ και ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ