aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος κι επίσημα ο Σπαλέτι από Ρόμα

Τέλος κι επίσημα ο Σπαλέτι από Ρόμα

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη θητεία του Λουτσιάνο Σπαλέτι στη Ρόμα. Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης, ο πολύπειρος προπονητής αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας στον οποίο επέστρεψε το Γενάρη του 2016.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Σπαλέτι για την εξαιρετική δουλειά που έκανε και την προσφορά του από τη στιγμή που επέστρεψε. Κάτω από την τεχνική του καθοδήγηση η ομάδα κέρδισε περισσότερους βαθμούς και πέτυχε περισσότερα γκολ από ό,τι σε όλη την ιστορία της. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Η διοίκηση της Ρόμα προτίθεται να συνεχίσει στο δρόμο της προόδου του συλλόγου και ο νέος προπονητής θα ανταποκρίνεται στις αξίες και τη φιλοσοφία μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζιμ Παλότα.

Ο Σπαλέτι οδήγησε τους «τζιαλορόσι» στη δεύτερη θέση και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Στην πρώτη του θητεία, από το 2005 μέχρι το 2009, είχε κατακτήσει δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ