aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος από τη Μονακό ο Ανρί!

Τέλος από τη Μονακό ο Ανρί!

Τέρμα τα… δίφραγκα για τον Τιερί Ανρί στη Μονακό! Ο Γάλλος τεχνικός απολύθηκε! Τουλάχιστον αυτό μετέφερε το έγκυρο «ΒΒC» που είχε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από το «στρατόπεδο» των Μονεγάσκων.

Άλλωστε το κλίμα ήταν βαρύ για τον «Τιτί». Όχι μόνο λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων. Αλλά και για την συμπεριφορά του. Είχε «χάσει» τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα τα νεύρα του να είναι ολοένα και περισσότερα.

Πράγμα που δεν ήθελε κανείς από τη Μονακό. Ειδικά αυτή την εποχή. Γι’ αυτό το λόγο πάρθηκε και η απόφαση να απομακρυνθεί από τον πάγκο του συλλόγου.

Ο Ανρί έφυγε, ο Ζαρντίμ έρχεται!

Η πίεση ήταν αρκετή για τον άπειρο -σε ρόλο προπονητή- Ανρί. Ο Γάλλος προπονητής έπεσε κατευθείαν στα βαθιά και άντεξε 100 μέρες και κάτι… ψιλά στη Μονακό. Ωστόσο, το έργο του μόνο θετικό πρόσημο δεν είχε. Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι του συλλόγου σκέφτονται να φέρουν κάποιον… παλιό φίλο.

Τα γαλλικά ΜΜΕ -και όχι μόνο- κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία των Μονεγάσκων με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αυτόν που αντικατέστησε ο Γάλλος προπονητής στα μέσα στου Οκτωβρίου. Όμως για την ώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Δεν αποκλείεται η διοίκηση του συλλόγου να ψάξει την υπέρβαση με κάποιον άλλον τεχνικό. Αν και σε αυτή την περίπτωση ο Πορτογάλος φαντάζει η ιδανική περίπτωση, αφού ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις από πρώτο χέρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ