aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος από τη Γιουνάιτεντ ο Σβάινσταϊγκερ, θα πάρει απίστευτη αποζημίωση

Τέλος από τη Γιουνάιτεντ ο Σβάινσταϊγκερ, θα πάρει απίστευτη αποζημίωση

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής δεν υπολογιζόταν έτσι κι αλλιώς από τον Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα καθώς είχε την (φρούδα όπως αποδείχθηκε) ελπίδα ότι κάποια στιγμή ο προπονητής του μπορεί να αλλάξει γνώμη.

Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα ότι λύθηκε το συμβόλαιο του Σβάινσταϊγκερ, ο οποίος πάντως θα λάβει υψηλότατη αποζημίωση… Οκτώ εκατομμύρια ευρώ δεν είναι και λίγα για να έχει να πορεύεται μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει, μάλιστα, μέσα σε λίγους μήνες αποζημίωση – μαμούθ, καθώς είχαν προηγηθεί τα δέκα εκατομμύρια ευρώ στον Λουίς φαν Χάαλ, ο οποίος είχε συμβόλαιο και έπρεπε να τον «χρυσώσουν» για να αποχωρήσει και να αναλάβει ο Μουρίνιο.

Ο Σβάινσταϊγκερ θα πρέπει τώρα να σκεφτεί το ποδοσφαιρικό μέλλον του και δεν αποκλείεται να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ