aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤελεσίγραφο σε Ρικάρδο Λαβόρδε

Τελεσίγραφο σε Ρικάρδο Λαβόρδε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σήμερα ή το αργότερο αύριο, στην Ανόρθωση θέλουν να γνωρίζουν ποιες είναι οι προθέσεις του Ρικάρδο Λαβόρδε. Δηλαδή, εάν είναι διατεθειμένος να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου ή όχι. Η διοίκηση έκανε πρόταση στον Κολομβιανό ύψους 250.000 ευρώ και του διεμήνυσε ότι θα πρέπει να απαντήσει το συντομότερο. Μέχρι αύριο, πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, μιας και στην Ανόρθωση θέλουν να γνωρίζουν αν θα έρθει ή όχι ο Λαβόρδε ώστε να δρομολογήσουν αναλόγως τις εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Βρήκε τα πρώτα… ρούβλια και κλείνει τον Ντιούρις

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 30χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός μείωσε τις απαιτήσεις του και από τις 400.000 ευρώ ζητά τώρα 350.000. Επί της παρούσης, τις δύο πλευρές χωρίζουν 100.000 ευρώ, όμως δεν είναι απίθανο η Ανόρθωση να ανεβάσει ακόμη λίγο την προσφορά της. Να δώσει και μπόνους που ίσως κάνουν εφικτή την επιστροφή του Λαβόρδε. Αν οι δυο πλευρές δώσουν τα χέρια, τότε σίγουρα η είδηση θα προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας και αναμένεται να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Πως προκύπτουν οι 60 χιλιάδες ευρώ για Γκάντζεφ

Ακόμη μεγαλύτερη ώθηση θα προκύψει, εάν υπάρξει θετική κατάληξη σε άλλο ένα σίριαλ υπό τον τίτλο Μίχαλ Γκιουρίς. Πολύ σύντομα θα κλείσει και αυτό το θέμα, με τις ενδείξεις να είναι θετικές. Φαίνεται ότι το μόνο που απομένει είναι να καταβληθεί η πρώτη δόση των 100.000 ευρώ στους Ρώσους. Ίσως η υπόθεση Γκάντζεφ να έβγαλε εκτός πλάνων το θέμα Γκιουρίς, όμως στην «Κυρία» εκφράζουν σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα ο Σλοβάκος επιθετικός θα πάρει το αεροπλάνο από την Αυστρία όπου βρίσκεται για προετοιμασία με την Όρενμπουργκ και θα επιστρέψει στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έφερε δύο Κροάτες για δοκιμαστικά

Το ιδανικό σενάριο είναι να κλείσει θετικά τόσο το κεφάλαιο του Ρικάρδο Λαβόρδε όσο και του Μίχαλ Γκιουρίς. Δυο παίκτες που έχουν αποδείξει ποιοι είναι και τι μπορούν να κάνουν. Γι’ αυτό και τους θέλει ο Ρόνι Λέβι, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι δεν ρισκάρει και προσθέτει στο ρόστερ δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις για την επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ