aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τέλειωσε» η Τότεναμ, δεν το χάνει η Τσέλσι! (video)

«Τέλειωσε» η Τότεναμ, δεν το χάνει η Τσέλσι! (video)

«Αντίο» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος είπε η Τότεναμ! Η ομάδα του Ποκετίνο ηττήθηκε στην μάχη του Λονδίνου από τη Γουέστ Χαμ (1-0) και ουσιαστικά εκμηδενίστηκαν οι ελπίδες της για τίτλο.

Κι αυτό γιατί η διαφορά της από την κορυφή και την Τσέλσι παρέμεινε στους 4 πόντους, με τους «μπλε» να έχουν και παιχνίδι λιγότερο. Αν την Δευτέρα οι πρωτοπόροι επικρατήσουν της Μίντλεσμπρο στο Στάμφορντ Μπριτζ και την επόμενη Παρασκευή φύγουν με διπλό από το «σπίτι» της Γουέστ Μπρομ, τότε είναι και μαθηματικά πρωταθλητές!

Όσο κι αν γίνονται θαύματα στο ποδόσφαιρο, όσο κι αν ζήσαμε ένα τέτοιο πέρσι στην Πρέμιερ Λιγκ (με το έπος της Λέστερ), μοιάζει εντελώς απίθανο να μην ανέβουν στο θρόνο του αγγλικού ποδοσφαίρου οι παίκτες του Κόντε, μετά και την αποψινή καταδικαστική ήττα των «spurs».

Η Τότεναμ δεν θύμιζε σε τίποτα σήμερα την… γνωστή ομάδα την οποία απολαμβάνουν άπαντες και για την οποία έχουν γραφτεί δικαίως διθύραμβοι. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν χωρίς ενέργεια, χωρίς φαντασία και ουσιαστικά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία της Γουέστ Χαμ, με τους παίκτες του Μπίλιτς από την πλευρά τους να ακολουθούν πιστά το πλάνο και να «απενεργοποιούν» τα ατού των αντιπάλων τους.

Τα λεπτά περνούσαν, το άγχος κυρίευε τους ποδοσφαιριστές του Ποκετίνο και πέραν από μια-δυο προσπάθειές τους να ανοίξουν το σκορ, έμοιαζαν… εκτός κλίματος. Και τελικά στο 65’ μπήκε… ταφόπλακα! Μετά από φάση διάρκειας, όπου οι αμυντικοί της Τότεναμ τα έκαναν μαντάρα, ο Λαντσίνι βρέθηκε στο σωστό σημείο και από κοντά έγραψε το 1-0.

Οι Κέιν, Αλί, Έρικσεν, Σον ήταν… εξαφανισμένοι και είναι ενδεικτικό το γεγονός πως παρά το ότι υπήρχε αρκετός χρόνος, εντούτοις φάσεις μπροστά από την εστία του Αντριάν δεν έφτιαξαν, ενώ χρειάστηκε και μία μεγάλη επέμβαση του Γιορίς στο τελευταίο δεκάλεπτο για να αποτρέψει ένα ακόμα πιο βαρύ σκορ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ