aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τελείωσαν» τον Ποτσετίνο, δύο οι εκλεκτοί για αντί-Ζιντάν!

«Τελείωσαν» τον Ποτσετίνο, δύο οι εκλεκτοί για αντί-Ζιντάν!

Τα τελευταία 24ωρα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εμφανιζόταν από ισπανικά και αγγλικά ΜΜΕ ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης διαδεχόμενος τον Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα όμως με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ισπανία η περίπτωση του Αργεντινού τεχνικού “κάηκε”.

Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Πάκο Γκονθάλεθ μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή “Tiempo de Juego” το Σάββατο, με τον εν λόγω δημοσιογράφο να υποστηρίζει πως ο ικανότατος τεχνικός δεν είναι πλέον στο “κάδρο” ελέω της ίδιας της Τότεναμ.

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να διαπραγματευτεί το deal με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, όπως έγινε και στο παρελθόν με τους Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς, και για το λόγο αυτό αποχωρεί “διακριτικά” από την υπόθεση.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως μετά το “γκρεμοτσάκισμα” του Ποτσετίνο από τη θέση του Νο 1 υποψηφίου για τον πάγκο των “μερένγκες”, δύο είναι πλέον οι προπονητές που κοιτάζει με θέρμη και ενδιαφέρον ο Πέρεθ.

Ο ένας είναι ο Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ και ο άλλος ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι της Γιουβέντους, με τον Πάκο Γκονθάλεθ να τονίζει πως ο Γερμανός δεν έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με τους “κόκκινους”.

Λέτε να γίνει το “κόλπο γκρόσο” από την ομάδα της Μαδρίτης και μετά από το Champions League να αρπάξει από την Λίβερπουλ και τον προπονητή της;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ