aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τελειώνει» τους Ιβάνοβιτς και Κέιχιλ ο Κόντε!

«Τελειώνει» τους Ιβάνοβιτς και Κέιχιλ ο Κόντε!

Τόσο ο Γκάρι Κέιχιλ, όσο κι ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς είχαν πολύ κακή εικόνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» το Σάββατο που μας πέρασε. Οι «μπλε» ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια με σκορ 3-0 και υποχρεώθηκαν στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Οι απόδοση των δύο παικτών εξόργισε τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος φαίνεται να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τους απομακρύνει από το «Στάμφορντ Μπριτζ», θέτοντας τους εκτός πλάνων στα επόμενα παιχνίδια, αλλά και θέτοντάς τους προς πώληση για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ιταλός τεχνικός δικαιολογεί αυτή του την απόφαση με το γεγονός ότι η Τσέλσι έχει δεχθεί 9 τέρματα στα τελευταία χρονικά παιχνίδια (με Σουόνσι, Λίβερπουλ, Λέστερ και Άρσεναλ). Ο Κόντε φαίνεται ότι περιμένει πως και πως την επιστροφή των Ζουμά και Τέρι στην ενδεκάδα, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει ήδη σκέψεις για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους τον Γενάρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ