aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τελειώνει» του Εμίλιο Ενσούε!

«Τελειώνει» του Εμίλιο Ενσούε!

Στην Κύπρο αναμένεται ο Εμίλιο Ενσούε το βράδυ της Δευτέρας (8/7) για λογαριασμό του Απόλλωνα. Ο Ισπανός τέως ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ θα περάσει αύριο (9/7) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα ανακοινωθεί από το διοικητικό συμβούλιο των κυανόλευκων.

Ο Ενσούε αποτελεί το 9ο μετεγγραφικό απόκτημα για την ομάδα της Λεμεσού, και σαφώς θα ανεβάσει το επίπεδο της. Ωστόσο, ο πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί κάποιο χρόνο ώστε να φτάσει σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο, καθώς βρίσκεται σε απραξία από τον Φεβρουάριο. Υπενθυμίζουμε πως αποχώρησε… επεισοδιακά από την ομάδα της πρωτεύουσας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, και εκ τότε δεν αγωνιζόταν σε κάποια ομάδα.

Ο 29χρονος δεν υπολογίζεται για τους δύο αγώνες του πρώτου προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ (11 και 18 Ιουλίου) ωστόσο το τεχνικό επιτελείο θα αποφασίσει κατά πόσο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τους αγώνες του δευτέρου προκριματικού, αν φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζαλγκίρις Κάουνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ