aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤελειώνει ο Βαλβέρδε, στο χέρι του Τσάβι η «Μπάρτσα»!

Τελειώνει ο Βαλβέρδε, στο χέρι του Τσάβι η «Μπάρτσα»!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα! Παρότι μέχρι προ ημερών έμοιαζε ακλόνητος ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο, φαίνεται πως τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά.

Ο πρόεδρος Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου πείστηκε πως είναι αναγκαίο ένα «ηλεκτροσόκ» στην ομάδα που δείχνει να έχει… βαλτώσει και κάνει διαρκή πισωγυρίσματα, με τελευταία την ισοπαλία με την ουραγό Εσπανιόλ στο πρωτάθλημα και την ήττα με 3-2 από την Ατλέτικο στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» αποφάσισε να εγκρίνει την πρόσληψη του Τσάβι και εξουσιοδότησε τον αθλητικό διευθυντή Ερίκ Αμπιντάλ και τον εκτελεστικό διευθυντή του κλαμπ, Όσκαρ Γκράου, να ταξιδέψουν στην Ντόχα του Κατάρ για να πείσουν τον παλαίμαχο μέσο να αναλάβει. Η πρόταση είναι συγκεκριμένη και αφορά συμβόλαιο για δυόμισι χρόνια.

Ο Τσάβι, που πριν λίγους μήνες άρχισε την προπονητική του καριέρα αναλαμβάνοντας την Αλ Σαντ, φέρεται να βρίσκεται σε δίλημμα. Από τη μια πλευρά λατρεύει την Μπαρτσελόνα και είναι όνειρό του να καθίσει στον πάγκο της επιστρέφοντας στο… σπίτι του, αλλά από την άλλη μέχρι και πριν λίγους μήνες δήλωνε πως κρίνει εαυτόν ανέτοιμο προπονητικά για να αναλάβει ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα.

Η απάντηση του Τσάβι στην «Μπάρτσα» αναμένεται μέσα στη μέρα. Ζήτησε λίγες ώρες προθεσμία για να συζητήσει με την οικογένειά του και να σταθμίσει όλα τα δεδομένα. Αν απαντήσει θετικά, θα βρίσκεται ήδη την Δευτέρα στην Βαρκελώνη για να πιάσει δουλειά. Αν όχι, τότε η πιθανότητα να παραμείνει ο Βαλβέρδε ως το καλοκαίρι μοιάζει πολύ μικρή. Το επικρατέστερο σενάριο σε αυτή την περίπτωση είναι να επιλεγεί ένας υπηρεσιακός ως το καλοκαίρι και τότε να γίνει νέα επιλογή προπονητή, είτε με τον Τσάβι είτε με κάποιον άλλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ