aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤελειώνει άμεσα του Μάτιτς στη Γιουνάιτεντ

Τελειώνει άμεσα του Μάτιτς στη Γιουνάιτεντ

Έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί -θετικά- το μεταγραφικό φλερτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Νεμάνια Μάτιτς.

Ο 28χρονος μέσος της Τσέλσι θα στοιχίσει περίπου πενήντα εκατομμύρια λίρες στους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι φαίνεται πως κερδίζουν τη μάχη απόκτησης του ποδοσφαιριστή από την έτερη διεκδικήτρια Γιουβέντους, η οποία στρέφεται πλέον στις περιπτώσεις των Μπλες Ματουιντί (Παρί Σεν Ζερμέν) και Στίβεν Ενζονζί (Σεβίλλη).

Να σημειωθεί πως ο διεθνής Σέρβος αποτελεί διακαή πόθο του Ζοσέ Μουρίνιο από την ημέρα που ο Πορτογάλος κάθισε στον πάγκο του «Ολντ Τράφονρτ». Οι δύο άντρες έχουν συνυπάρξει στην Τσέλσι κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του «Special One» στο Λονδίνο, με τον Μάτιτς να αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της κατάκτησης της Πρέμιερ Λιγκ του 2015, ολοκληρώνοντας εκείνη τη σεζόν με 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ