aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤελευταίες μέρες ξεκούρασης...

Τελευταίες μέρες ξεκούρασης…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σιγά-σιγά οι μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης φθάνουν στο τέλος τους για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πιάσουν και πάλι δουλειά από Δευτέρα, όπου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία ενόψει του εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

Εκτός από την αναμέτρηση αναμένεται να είναι οι Ακοράν, Τολεμές, Σπόλιαριτς και Τρουγιόλς. Ο τελευταίος έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών στο ντέρμπι με την Ομόνοια, ενώ για τον Σπόλιαριτς ακόμη δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στην ομάδα, κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει. Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα παιχνίδια του Ιανουαρίου θα είναι πολύ σημαντικά και πιθανόν καθοριστικά όσον αφορά στο μέλλον και τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αν πάρει τους βαθμούς που πρέπει τότε θα μπει ξανά στη διεκδικήση μίας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη ή τουλάχιστον θα μπορέσει να παλέψει γι’ αυτό. Αν δεν πάρει νίκες και βαθμούς τότε θα πρέπει να ρίξει όλο το βάρος της στο κύπελλο για διάκριση μιας και η χρονιά στο πρωτάθλημα θα μοιάζει χαμένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ