aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέμπας: «Δεν ξεκίνησα εγώ πόλεμο με τον Μέσι»

Τέμπας: «Δεν ξεκίνησα εγώ πόλεμο με τον Μέσι»

Η διοργανώτρια αρχή από την πρώτη στιγμή που ο Μέσι, αποκάλυψε πως μπορεί να αποχωρήσει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, πήρε το μέρος του ισπανικού συλλόγου και επέμεινε στις δικές της θέσεις και στην ύπαρξη της ρήτρας.

Ωστόσο, ο Χαβιέρ Τέμπας, μιλώντας στην «Corriere Della Serra», προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η La Liga, ήταν με το μέρος της Μπαρτσελόνα και όχι με του Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να… ανοίξει πόλεμο με τον Αργεντινό σταρ.

«Δεν ξεκίνησα πόλεμο εναντίον του Μέσι. Θα είχα πράξει το ίδιο ακόμη και αφορούσε τον Πεπίτο Πέρεθ ή οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα. Ως La Liga είχαμε και έχουμε το καθήκον να υπερασπιζόμαστε την νομιμότητα και τη δικαιοσύνη. Το συμβόλαιο πρέπει να είναι άξιο σεβασμού. Πάντα. Ακόμη και αν λέγεσαι Μέσι ή Πεπίτο Πέρεθ. Αυτό είναι όλο. Πιστεύω ότι δεν υπήρξε καμία μάχη μεταξύ του παίκτη και του περιβάλλοντός του. Έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στον Μέσι, τον αγαπώ.

Είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου μας τα τελευταία 20 χρόνια. Πώς θα μπορούσα να ξεκινήσω διαμάχη εναντίον του; Επαναλαμβάνω: η πρόθεσή μου ήταν μόνο να υπερασπιστώ και να σεβαστώ τα συμβόλαια. Αλλά όπως είναι φυσικό επειδή το όνομα του Μέσι ενεπλάκη στην ιστορία, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις», ήταν τα λόγια του Χαβιέρ Τέμπας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ