aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤάσεις φυγής από Γιουνάιτεντ και επιστροφής στη Γιουβέντους ο Πογκμπά

Τάσεις φυγής από Γιουνάιτεντ και επιστροφής στη Γιουβέντους ο Πογκμπά

Οι μέρες της αφθονίας του Πολ Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ είναι μετρημένες, με τον διεθνή Γάλλο μέσο να παρουσιάζει τάσεις φυγής από το Μάντσεστερ, με προορισμό τη Γιουβέντους.

Όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Sunday Express», ο 25χρονος κεντρικός χαφ είναι «φευγάτος» από το «Θέατρο των Ονείρων», καθώς επιθυμεί να επιστρέψει στα γνώριμα λημέρια της πρωταθλήτριας Ιταλίας (2012-2016).

Δύο ξένοι στην ίδια ομάδα

Ο κυριότερος λόγος που το «χταπόδι» θέλει να αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον δεν είναι άλλος από τον Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς οι σχέσεις ανάμεσά τους παραμένουν κάκιστες και όπως όλα δείχνουν το γυαλί έχει σπάσει και πολύ δύσκολα θα ξανακολλήσει.

Ο ατζέντης του «γαλλικού κλειδιού» στον χώρο της μεσαίας γραμμής, Μίνο Ραϊόλα, έχει αναλάβει να επισπεύσει τις διαδικασίες για να ξεκλειδώσει την πόρτα (δια)φυγής από το «Old Trafford», ανοίγοντας ταυτόχρονα εκείνη της «βέκια σινιόρα», η οποία τον περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες στο Τορίνο.

Μάλιστα, στη «Γηραιά Αλβιώνα» η περιρρέουσα ατμόσφαιρα συγκλίνει στο συμπέρασμα πως η αποχώρηση του Πογκμπά από τη Γιουνάιτεντ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες για να γίνει πραγματικότητα, με τους «κόκκινους διαβόλους» να αναζητούν -ήδη- στην αγορά τον διάδοχό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ