aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤάσεις... αυτοκτονίας από τη Σεβίλλη (video)

Τάσεις… αυτοκτονίας από τη Σεβίλλη (video)

Όχι μόνο δεν έδειξε να συνέρχεται από τη βαριά ήττα από τη Μάλαγα, αλλά η Σεβίλλη έκανε ακόμα ένα πισωγύρισμα που θέτει πλέον υπό αμφισβήτηση ακόμα και την 4η θέση της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ανδαλουσίας έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, δείχνοντας ότι δεν έχει πλέον το μέταλλο του πρώτου μισού της σεζόν και μάλλον είναι και επηρεασμένη σχετικά με τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Χόρχε Σαμπάολι στον πάγκο της ομάδας και την πιθανότητα να συνεχίσει στην εθνική Αργεντινής.

Χωρίς να αποδίδει κάποια σπουδαίο ποδόσφαιρο, η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ στο 41′ με σκόρερ τον Σαράμπια ύστερα από σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 1-0. Ωστόσο, το… μοιραίο βάσει της εικόνας του ματς δεν αποφεύχθηκε και στο 61′ ο Βέλα έκανε το 1-1, έπειτα από συνεχόμενες κόντρες στην περιοχή των Ανδαλουσιανών.

Στο 79′ η Σοσιεδάδ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Θουρουτούθα, αλλά η Σεβίλλη δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ, παρά το γεγονός ότι δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή των Βάσκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ