aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤαρακουνήθηκαν στον Απόλλωνα με τον Ντένιτς, τεστ σε όλους ανεξαιρέτως!

Ταρακουνήθηκαν στον Απόλλωνα με τον Ντένιτς, τεστ σε όλους ανεξαιρέτως!

Από τεστ κορωνοϊού θα περάσει την ερχόμενη Δευτέρα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα, δηλαδή οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και το υπόλοιπο προσωπικό, σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης. Η είδηση ότι ο Τζόρτζε Ντένιτς βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19 μετά από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό ερχόμενος από το Βελιγράδι (διαβάστε ΕΔΩ), φαίνεται πως ταρακούνησε τους «κυανόλευκους».

Παρόλο που ο ποδοσφαιριστής δεν ήλθε σε επαφή με οποιονδήποτε παίκτη στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι, παρά μόνο με άτομο της Εταιρείας που τον παρέλαβε από το αεροδρόμιο μαζί με τον Σάσα Μάρκοβιτς με τον οποίο συνταξίδεψε στην Κύπρο (διαβάστε ΕΔΩ), στην ομάδα της Λεμεσού δε θέλουν να ρισκάρουν το παραμικρό. Ωστόσο, η απόφαση αυτή δεν επηρεάζει την αυριανή μετάβαση της αποστολής της ομάδας στις Πλάτρες.

Ο Ντένιτς πάντως, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα ακολουθώντας αυστηρά τις σχετικές οδηγίες οι οποίες απορρέουν από αυτό, ο Μάρκοβιτς που υποβλήθηκε επίσης σε εξετάσεις και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, θα κάνει ακόμη ένα τεστ αλλά για τις επόμενες μέρες θα μείνει για προληπτικούς λόγους εκτός προπονήσεων, ενώ το άτομο παρέλαβε τους δύο παίκτες από το αεροδρόμιο θα μείνει και αυτός στο σπίτι του για προληπτικούς λόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ