aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤαπείνωσε τη Λυών με πεντάρα η Παρί!

Ταπείνωσε τη Λυών με πεντάρα η Παρί!

Και πάλι στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας η Παρί.

Η ομάδα του Τούχελ γύρισε και μετέτρεψε σε θρίαμβο το παιχνίδι στην έδρα της Λυών, η οποία γνώρισε βαριά ήττα και αποκλεισμό στην έδρα της με σκορ 5-1.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Τεριέ στο 11ο λεπτό και τον Εμπαπέ να απαντάει τρία λεπτά αργότερα. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 61’ όταν ο Φερνάντο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και κάπου εκεί τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Με εκτέλεση πέναλτι του Νεϊμάρ η Παρί τούμπαρε το παιχνίδι και στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι πρόκρισης. Ο Εμπαπέ στο 70’ έκανε το 3-1, στο 81’ ο Σαράμπια πέτυχε ακόμη ένα γκολ και στις καθυστερήσεις ο 21χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του Τούχελ.

Την περσινή χρονιά η Παρί ήταν και πάλι στον τελικό, ωστόσο, έχασε το Κύπελλο από τη Ρεν στα πέναλτι. Ο τελικός ενδέχεται και φέτος να είναι ο ίδιος, αρκεί η Ρεν να περάσει το βράδυ της πέμπτης το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν την οποία αντιμετωπίζει στο «Ζοφρουά Γκισάρ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ