aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τακτοποιημένες οι οφειλές σε παίκτες & κρατικούς φορείς, υπάρχει περίοδος χάριτος»

«Τακτοποιημένες οι οφειλές σε παίκτες & κρατικούς φορείς, υπάρχει περίοδος χάριτος»

Με αφορμές κάποιες αναφορές για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΛ, οι οποίες έγιναν σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή χθες βράδυ, η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων απαντάει μέσω ανακοίνωσή της.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είναι πληρωμένοι και τον Δεκέμβριο, καθώς επίσης και ότι θα πληρωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες και τον μήνα Ιανουάριο. Στα συμβόλαια τους έχουν όλοι γραπτώς περίοδο χάριτος δύο μηνών».

«Η ΑΕΛ έχει διευθετήσει-αποπληρώσει οικονομικά τις υποθέσεις της με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές των προηγούμενων ετών, έχει επίσης διευθετήσει τις υποθέσεις της με τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις παλιές και νέες, ενώ περιμένουμε και την διευθέτηση με τον Φόρο, όπως φυσικά περιμένουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Αδιάψευστος μάρτυρας, αποτελεί ο μηνιαίος έλεγχος των οικονομικών κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ τον οποίο περνά με επιτυχία η ομάδα μας», υπογραμμίζεται ακολούθως.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση την οποία για σκοπούς δεοντολογίας και συναδελφικής αλληλεγγύης δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε αυτούσια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ