aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTαυτοποίηση στοιχείων για τον αγώνα στο ΑΕΚ Αρένα

Tαυτοποίηση στοιχείων για τον αγώνα στο ΑΕΚ Αρένα

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει τους οπαδούς και φίλους του σωματείου ότι θα πραγματοποιηθεί προπώληση εισιτηρίων για τον σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ”.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου ενημερώνει τους οπαδούς και φίλους του σωματείου ότι θα πραγματοποιηθεί προπώληση εισιτηρίων για τον σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ”. Η προπώληση θα πραγματοποιηθεί από το RED SHOP και τα γραφεία του Σωματείου την Πέμπτη (15:00 – 18:00) και την Παρασκευή (09:00-13:00, 15:00-18:00).

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Κανονικό: 15€
Μαθητικό: 10€
Παιδικό: 1€

Επίσης, ενημερώνουμε πως πολιτική του Δ.Σ. της ΑΕΚ είναι όπως αναγράφεται στο εισιτήριο το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός ταυτότητας του κατόχου του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο γήπεδο είναι η επίδειξη ταυτότητας, (εξαιρούνται μόνο τα παιδιά κάτω των 12 όπου θα μπορούν να εισέλθουν χωρίς επίδειξη ταυτότητας).

Καλούμε τους φίλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να τηρήσουν το πιο πάνω, για αποφυγή ταλαιπωρίας τους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ