aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤαύτιση απόψεων και κάποιοι έχουν αρχίσει να χάνουν τον… ύπνο τους

Ταύτιση απόψεων και κάποιοι έχουν αρχίσει να χάνουν τον… ύπνο τους

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Αποφασισμένος να βάλει το… μαχαίρι στο κόκκαλο είναι ο Χρίστος Πουλλαΐδης, ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έφεραν την Ανόρθωση στο χείλος του γκρεμού.

Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας στο υπόμνημα που παρέδωσε στην τριμελούς επιτροπή, στη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές το βράδυ της Τρίτης (23/4), έχει στις προτεραιότητές του να βρεθούν καλύτεροι τρόποι για εσωτερικό έλεγχο του σωματείου. Ο Χρήστος Πουλλαΐδης εισηγήθηκε γι’ άλλη μία φορά την ανάγκη διεξαγωγής έρευνας στα οικονομικά της «Κυρίας» και εφόσον υπάρχουν ποινικά ή άλλα αδικήματα από παλιές διοίκησης το σωματείο να παραπέμπει τις υποθέσεις στη δικαιοσύνη!

Η επιμονή του Χρήστου Πουλλαΐδη για διερεύνηση οικονομικών ανωμαλιών της διοίκησης Ανδρέα Παντελή δεν είναι ούτε σημερινή, αλλά ούτε χθεσινή και μάλλον κάποιοι έχουν αρχίσει να χάνουν τον… ύπνο τους. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας στην ομιλία του στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου είχε τονίσει την απαίτηση του κ. Πουλλαΐδη για διεξαγωγή έρευνας στα οικονομικά της Εταιρείας, από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Φεβρουάριο του 2019, διάστημα στο οποίο ο Ανδρέας Παντελή ήταν στην προεδρία της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Παρέδωσε υπόμνημα και έριξε πίσω το μπαλάκι ο Πουλλαΐδης

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας ανέφερε: «Είναι αλήθεια ότι στο πλαίσιο της επαφής μας με τον κ. Πουλλαϊδη, μας ζήτησε να διεξάγουμε μία έρευνα στα οικονομικά της Εταιρείας από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019. Για να εξεταστεί προσεκτικά τι έχει ξοδευτεί και που και να διερευνηθεί οποιαδήποτε οικονομική ανωμαλία. Συμφωνώ απολύτως και στο συγκεκριμένο θέμα ταυτίζομαι πλήρως με τον κ. Πουλλαίδη. Πάνω απ’ όλα διαφάνεια! Περιμέναμε, ωστόσο, να περάσουμε επιτυχώς τα Κριτήρια Μαρτίου, όπως κι έγινε, περιμέναμε να σωθεί η ομάδα, όπως και έγινε, και ακολούθως να δράσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Πόσο άσχημο θα ήταν να επικοινωνούμε καθημερινά με τον κόσμο, να ζητούμε τη βοήθεια του για λαχνούς 100 και 200 ευρώ και ταυτόχρονα να ανακοινώνουμε τον διορισμό εγκεκριμένου λογιστή και ποινικολόγου για διερεύνηση τυχόν ανωμαλιών στα οικονομικά;».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, λοιπόν, στην παρούσα φάση, στο θέμα της απόδοσης ευθυνών σε ενδεχόμενα ποινικά ή άλλα αδικήματα προηγούμενων διοικήσεων, υπάρχει ταύτιση απόψεων της πλευράς του μεγαλομετόχου Χρίστου Πουλλαΐδη και της νυν διοίκησης Μιχάλη Χατζηπαντέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ