aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα βρήκε με Ίντερ για Κοντογκμπιά η Βαλένθια

Τα βρήκε με Ίντερ για Κοντογκμπιά η Βαλένθια

Θέλοντας να ενισχυθεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής, η Βαλένθια χτύπησε την πόρτα της Ίντερ ζητώντας να αποκτήσει τον Γάλλο μέσο Ζοφρουά Κοντογκμπιά. Η διοίκηση των «νερατζούρι» έδειξε πρόθυμη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, δίνοντας την άδειά της στις «νυχτερίδες» να διαπραγματευτούν με τον παίκτη.

Όπως αναφέρεται στα ιταλικά Μέσα, οι ιθύνοντες της Ίντερ έδειξαν πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον 24χρονο με τη μορφή δανεισμού με δικαίωμα αγοράς, έχοντας ως στόχο να απαλλαγούν από ένα «βαρύ» συμβόλαιο εν όψει της προσεχούς σεζόν, καθώς ο Γάλλος αμείβεται με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό που μπορεί να διατεθεί για την ενίσχυση του κλαμπ από τη στιγμή που ο παίκτης δεν συγκαταλέγεται στις βασικές επιλογές του προπονητή της ομάδας Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Από τη στιγμή μάλιστα που ο Κοντογκμπιά προορίζεται για βασικός στον ισπανικό σύλλογο, θα πάρει πολύτιμο χρόνο συμμετοχής και θα επιστρέψει στον σύλλογο του Μιλάνου «γεμάτος», ειδάλλως σε περίπτωση που η Βαλένθια κάνει χρήση του δικαιώματος εξαγοράς το καλοκαίρι του 2018, οι «νερατζούρι» θα δουν τα ταμεία της να γεμίζουν με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Ο Ζοφρουά Κοντογκμπιά αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μονακό έναντι 36 εκατομμυρίων ευρώ, δεν έπεισε όμως μέχρι σήμερα με την απόδοσή του πως μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο γρανάζι στην μηχανή της ομάδας. Μένει να δούμε πλέον εάν ο παίκτης αποδεχθεί τον νέο προορισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ