aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τα Βαλκάνια δεν είναι παίξε-γέλασε…»

«Τα Βαλκάνια δεν είναι παίξε-γέλασε…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ)

Μετά από το 3-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας, η ΑΕΚ αναμφίβολα είναι φαβορί για την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίση μία εκ των Γάνδη – Βιιτόρουλ Κωστάντζας (6-3 υπέρ των Βέλγων το πρώτο μας).

Η προϊστορία της ΑΕΚ με βουλγαρικές ομάδες, είναι μικρή, αφού έπαιξε μόνο απέναντι στην Λουντογκόρετς, πέρυσι στους ομίλους και φέτος με τη Λέφσκι Σόφιας. Με την ομάδα από το Ραζγκράντ, οι κιτρινοπράσινοι ανεδείχθησαν ισόπαλοι και στα δύο ματς (1-1 εντός έδρας και 0-0 εκτός), ενώ την περασμένη Πέμπτη «πάτησαν» τους πρωτευουσιάνους «μπλε» με 3-0.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε μεν με τον αέρα του φαβορί, ωστόσο, χρειάζεται προσοχή για να μην δεχθεί γκολ που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των «μπλε» και να τους κάνει να ελπίζουν σε ανατροπή. Εξάλλου «τα Βαλκάνια δεν είναι παίξε-γέλασε»…

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ, από την επομένη κιόλας του πρώτου αγώνα με τη Λέφσκι (3-0) ζήτησε αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης (1/8 – 19:30) απέναντι στην ΑΕΚ. Έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του ο Βάσκος τεχνικός, του οποίου το έργο βέβαια, γίνεται και πιο εύκολο όσον αφορά στην 11άδα που θα επιλέξει, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ