aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα τρία συγκριτικά πλεονεκτήματα της

Τα τρία συγκριτικά πλεονεκτήματα της

Το τελικό μοντάρισμα της Ανόρθωσης ενόψει του νέου πρωταθλήματος, άρχισε. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο προπονήσεων, μετά από διήμερο ρεπό, και προσηλώθηκαν στον πρώτο τους στόχο για τη σεζόν: να ανεβάσουν το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας και σε δύο εβδομάδες να την οδηγήσουν σε νικηφόρα πρεμιέρα στο «Αμμόχωστος», κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (20/8, 19:00).

Όταν ολοκληρώθηκε το στάδιο της προετοιμασίας επί βουλγαρικού εδάφους, οι άνθρωποι της «Κυρίας» ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Ένα ιδιαίτερα θετικό γεγονός για τον Ρόνι Λέβι, ο οποίος είχε επίσης την άνεση να δουλέψει με σχεδόν ολοκληρωμένο ρόστερ. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές και τα τρεχάματα για (τρεις και τέσσερις) μετεγγραφές ακόμα και μετά την έναρξη της εγχώριας διοργάνωσης.

Σήμερα, η ομάδα της Αμμοχώστου υπολείπεται έναν ακραίο επιθετικό, που βάσει διοικητικών τοποθετήσεων θα ανεβάσει το επίπεδο και θα προσελκύσει κόσμο στο γήπεδο. Με την απόκτησή του θα ολοκληρωθεί η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Εκτός κι αν, όπως είπε ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή, διαπιστωθεί από τον προπονητή η ανάγκη για κάποια επιπλέον κίνηση ή για προσθαφαίρεση της τελευταίας στιγμής.

Υπάρχει επίσης και το ανοικτό θέμα του Γιόσιπ Κβέσιτς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας, όμως στα τελευταία φιλικά παιχνίδια δεν χρησιμοποιήθηκε, με τις γνώμες να διίστανται σχετικά με τις επιπτώσεις από τον παλαιότερο τραυματισμό του. Ως βασικός αριστερός μπακ προορίζεται ο Ντάνιελ Πράνιτς, με τον Κώστα Πηλέα να προβάλλει και βάσει συμμετοχών ως η δεύτερη επιλογή για τη θέση. Παρόλα αυτά, όσο δεν ανακοινώνεται από τον σύλλογο κάποια απόφαση για το μέλλον του Κβέσιτς, δεν είναι 100% βέβαιο αν μένει ή φεύγει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ