aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα τρία διλήμματα του Κέρκεζ

Τα τρία διλήμματα του Κέρκεζ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, αρχίζει να παίρνει τις αποφάσεις του σχετικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πρότσεκ, ο Τεξέιρα θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και στην αντίθετη πλευρά θα επιλεγεί ένας εκ των Αβραάμ, Γουίλερ.

Ο πρώτος, πάντως, έκανε πολύ καλό παιχνίδι αγωνιζόμενος στο «φτερό» της επιθετικής γραμμής στην προηγούμενη αναμέτρηση, οπότε δεν αποκλείεται να διατηρήσει την εν λόγω θέση. Ο Τεϊσέιρα θα είναι στο κέντρο της οπισθοφυλακής, έχοντας ως παρτενέρ τον Λαφράνς. Πανέτοιμος για προσφορά είναι και ο Ζούνιορ. Σε ρόλο αμυντικών μέσων, ο ένας θα είναι ο Ζντραβκόφσκι και δίπλα του θα δούμε έναν εκ των Σίλβα, Γκαστανιάγα.

Στις πτέρυγες της επιθετικής γραμμής θα δούμε τον Τόρες, με τους Μπενίτεθ-Αβραάμ να «παίζουν» για την άλλη. Θέση στην κορυφή της γραμμής κρούσης θα πάρει ο Χουράδο και ασφαλώς, σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Ντα Σίλβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ