aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα θετικά και τα αρνητικά

Τα θετικά και τα αρνητικά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αν κάτι δεν λειτούργησε σωστά στο ντέρμπι με την ΑΕΛ μετά το γκολ του Σελάγια στο 48’, ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης από τον Απόλλωνα. Οι παίκτες του δεν κράτησαν την μπάλα, δεν διαχειρίστηκαν καλά το υπέρ τους αποτέλεσμα και το πλήρωσαν.

Παίκτες «κλειδιά» αντί να πάρουν πάνω τους το παιχνίδι, δεν μπόρεσαν  να βοηθήσουν και η ομάδα δεν άντεξε στο τέλος. Οι αποστάσεις στις τρεις γραμμές επηρέασαν και έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΛ να βρει ανοικτούς διαδρόμους, ιδιαίτερα από την αριστερή πλευρά. Το θετικό, παρά την απώλεια των δύο βαθμών, είναι πως ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό της ομάδας του.

Η προσέλευση ήταν εξαιρετική, έσπρωξαν τους ποδοσφαιριστές και στο τέλος, παρά την απογοήτευση τους, τους χειροκρότησαν. Με τέτοια παρουσία στη δυτική, οι πιθανότητες του Απόλλωνα αυξάνονται στην προσπάθειά του να κατακτήσει τον τίτλο. Ο κόσμος βοήθησε, με κάθε τρόπο και αυτό που έμεινε, ήταν να έχουν καλύτερη απόδοση και συγκέντρωση οι ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ