aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα τέσσερα γκολ είναι λίγα, πολύ λίγα

Τα τέσσερα γκολ είναι λίγα, πολύ λίγα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για την ΑΕΛ η διακοπή του πρωταθλήματος, είναι η τέταρτη στη φετινή σεζόν! Η πρώτη ήταν μετά τον αποκλεισμό από την Αούστρια, όπου μετά από έναν καλό ρυθμό αναγκάστηκε να περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, ήλθε η μετακίνηση του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, μετά ήταν η διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων και τώρα πάλι η νέα διακοπή λόγω Εθνικών. Είναι βέβαια και αυτά στο πρόγραμμα και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ καλείται να βρει τους τρόπους να διατηρήσει σε εγρήγορση την ομάδα του.

Οι προπονήσεις διεξάγονται χωρίς τους διεθνείς Αβραάμ, Νικολάου, Λαφράνς, Σοάρες, Βοζίνια, Γουίλερ, Ηλία, Αλνταΐρ, Γερολέμου και  Ζντραβκόφσκι. Όσοι απέμειναν στο βοηθητικό προπονούνται κανονικά, σε πιο ήπιους τόνους αυτή την εβδομάδα, ενώ από Δευτέρας, η προετοιμασία θα ενταθεί καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Πάφο στο Τσίρειο. Η ΑΕΛ μάζεψε δέκα βαθμούς (τρεις νίκες και μία ισοπαλία) και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η προοπτική για μια πολύ καλή σεζόν είναι ευοίωνες, όμως η διαδρομή κρύβει παγίδες και οι γαλαζοκίτρινοι χρειάζεται να ανεβάσουν και να σταθεροποιήσουν τους ρυθμούς τους. Το συγκρότημα του Μπαλταζάρ παρουσιάζει χαρίσματα, όπως είναι η συνοχή της άμυνας και τα μόνο δύο γκολ, που έχει δεχθεί σε έξι αγώνες είναι ενδεικτικό της σταθερότητας στα μετόπισθεν. Το ζητούμενο είναι να ανεβάσει στροφές και η επίθεση, για να γίνει πιο παραγωγική. Ο Ντε Λεόνσο (2), ο  Σάσι και ο Αλνταΐρ πέτυχαν τα μόλις τέσσερα γκολ της ΑΕΛ.

Οι φίλοι της ΑΕΛ περιμένουν ότι θα δουν δίκτυα και άλλοι, όπως οι Μπενίτεθ, Μέσκα, Ηλία, Αρουαμπαρένα, Σίλβα και άλλοι, ακόμη και οι μέσοι ή αμυντικοί δεν έχει σημασία, φτάνει να έρχονται τα γκολ που θα δίνουν βαθμούς στην ομάδα. Χρειάζεται όμως περισσότερη φαντασία και δραστηριότητα από τη μέση και μπροστά. Η ΑΕΛ είχε μεν καλή βαθμολογική συγκομιδή, πήρε τις νίκες στα παιχνίδια που όφειλε να πάρει, αλλά σε γενικές γραμμές πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έδειξε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ