aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα τέσσερα άτομα που έχασαν τη ζωή τους μαζί με τον ιδιοκτήτη της Λέστερ

Τα τέσσερα άτομα που έχασαν τη ζωή τους μαζί με τον ιδιοκτήτη της Λέστερ

Ταυτοποιήθηκαν και τα άλλα τέσσερα άτομα που βρήκαν τον θάνατο μαζί με τον ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα στο δυστύχημα του ελικοπτέρου. Ο πιλότος, μία συνεργάτιδά του και δύο μέλη της εταιρείας του Βιχάι Σριβανταναπράμπα βρίσκονταν στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη έξω από το γήπεδο της Λέστερ σκοτώνοντας και τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Το συγκινητικό «γράμμα» του Σμάιχελ για τον πρόεδρο της Λέστερ

Όσον αφορά τους πιλότους, πρόκειται για τον 53χρονο Άγγλο Έρικ Σουάφερ, ο οποίος ήταν ένας έμπειρος πιλότος, που στο παρελθόν πετούσε και μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, αλλά και διάφορους celebrities, και για την 46χρονη Ιζαμπέλα Λέχοβιτς, Πολωνή στην καταγωγή, η οποία διατηρούσε σχέση με τον Έρικ.

Διαβάστε επίσης: Η πρώην Miss Tαϊλάνδη που ήταν στο μοιραίο ελικόπτερο

Τα άλλα δύο άτομα είναι μέλη του προσωπικού του ιδιοκτήτη της Λέστερ και πρόκειται για τον Καβεπόρν Πουνπάρε  και την Νουσάρα Σουκναμάι από την Ταϊλάνδη. Μάλιστα η 33χρονη είναι πρώην μοντέλο που έχει συμμετέχει και σε διαγωνισμούς για Μις Ταϊλάνδη, ενώ στους λογαριασμούς της στα social media είχε αναρτήσει στο παρελθόν αρκετές φωτογραφίες με παίκτες της Λέστερ.

Διαβάστε επίσης: Ό,τι απέμεινε από το μοιραίο ελικόπτερο… (pic & video)

Οι αρχικές φήμες πως στο ελικόπτερο επέβαιναν η 34χρονη κόρη του Ταϊλανδού μεγιστάνα ή και ο προπονητής της Λέστερ, Κλοντ Πιέλ, ευτυχώς γρήγορα διαψεύστηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ