aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τα συγχαρητήρια, οι αυτοματισμοί και η ικανοποίηση»

«Τα συγχαρητήρια, οι αυτοματισμοί και η ικανοποίηση»

Δεν έκρυψε την ικανοποιημένος ο Σωφρόνης Αυγουστή για την καθαρή νίκη και την προδιαγραφόμενη πρόκριση στην επόμενη φάση μετά την τεσσάρα που πέτυχε η ομάδα του επί της Ντιναμό Μπρεστ.

Οι δηλώσεις του:

«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την νίκη. Σίγουρα έγινε το πρώτο βήμα. Αρχίσαμε να βγάζουμε και αυτοματισμούς και σιγά σιγά βρίσκουμε ρυθμό. Τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος θα μπει πολύ δυνατά και θα ψάξει το γκολ στο επόμενο αγώνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας στήριξε. Ο κόσμος που έμεινε στην Λεμεσό σίγουρα θα το ευχαριστήθηκε γιατί είδε την ομάδα να νικά και να ξέρει τι θέλει. η ομάδα βασίζεται στο σύνολο και όσοι έπαιξαν αλλά και δεν έπαιξαν αξίζουν συγχαρητήρια».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους νέους ποδοσφαιριστές του: «Σιγά, σιγά θα έρθουν και οι άλλοι ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουν. Είδαμε ήδη τον Περέιρα πως από παιχνίδι σε παιχνίδι κάνει την διαφορά».

Για την ενδεχόμενη νέα κίνηση απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κενή θέση. Αν στην συνέχεια κρίνουμε ότι θέλουμε ενίσχυση θα δούμε. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ