aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα συμπτώματα και ο Νικολάου

Τα συμπτώματα και ο Νικολάου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν μπόρεσε η ΑΕΛ να νικήσει προψές την ΑΕΚ (0-0) στο Τσίρειο και να κάνει το άλμα που ήθελε, όμως έδειξε πως, παρά τις επιθετικές αδυναμίες που παρουσίασε, είναι πολύ σκληρή για να τα βάλει κάτω και να υποχωρήσει. Η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή και το μόνο που της λείπει είναι αυτό που δεν διαθέτει από την αρχή της σεζόν: η καλή τελική πάσα και τελική προσπάθεια.

Ξεκάθαρη παράβαση, δεν σφύριξε ο Νικολάου

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ παρέταξε την ενδεκάδα του με τέσσερις επιθετικούς και μόνο δύο μέσους, θέλοντας να πιέσει ψηλά η ομάδα του την αντίπαλό της. Όση όμως δραστηριότητα και να είχαν, οι ποδοσφαιριστές του δυσκολεύονταν στην τελική προσπάθεια. Κάτι που ελπίζουν πως θα επιλύσουν με τις κατάλληλες μετεγγραφικές κινήσεις. Χαρακτηριστικό της αδυναμίας της ΑΕΛ να σκοράρει είναι πως σε τρία κολλητά παιχνίδια, με ΑΠΟΕΛ, Δόξα και ΑΕΚ, έμεινε άσφαιρη (0-0). Σίγουρα αυτό κάτι λέει, πως δύσκολα μεν δέχεται γκολ, γι’ αυτό και εξακολουθεί να έχει την κορυφαία αμυντική γραμμή, αλλά από εκεί και πέρα η γραμμή κρούσης είναι απογοητευτική.

«Όποιος δεν το καταλαβαίνει, κάνει λάθος…»

Προψές πάντως ο Πορτογάλος προπονητής έριξε όλα τα επιθετικά… χαρτιά του στον αγωνιστικό χώρο. Άρχισαν οι Μέσκα, Αλνταΐρ, Σάσι και Αβραάμ, ενώ έριξε στη συνέχεια στον αγώνα και τους Μαύρου και Αρουαμπαρένα. Πέρα από την αγωνιστική ευθύνη για το προψεσινό αποτέλεσμα, η διοίκηση της ΑΕΛ έχει σφοδρά παράπονα για τη φάση του 90’+1. Ο Γιώργος Νικολάου αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι σε ανατροπή του Ανδρέα Αβραάμ από τον Ιβάν Τρισκόφσκι. Απόφαση που κρίνεται καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς σε περίπτωση που σκόραρε, η ομάδα της Λεμεσού θα ήταν πολύ δύσκολο να έχανε το τρίποντο στα εναπομείναντα τέσσερα λεπτά.

«Νικολάου, δεν θα ξεχάσω τι έκανες…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ