aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα «στοιχήματα» του Γιούργκεν Στρέπελ

Τα «στοιχήματα» του Γιούργκεν Στρέπελ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Γιούργκεν Στρέπελ έπιασε δουλειά. Μαθαίνει τους παίκτες του και αναμένεται μέσα από τις προπονήσεις της ερχόμενης εβδομάδας να αρχίσει να δείχνει όλο και περισσότερα όσον αφορά στη φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ήδη κάνει μία πρώτη κουβέντα με τους παίκτες του και από εβδομάδας θα δουλέψει πολύ περισσότερο σε τακτική, νέο σύστημα και ό,τι άλλο κρίνει ο ίδιος πως χρήζει βελτίωσης.

Ένα από τα στοιχήματα που καλείται να κερδίσει είναι να δώσει σωστούς ρόλους στους ποδοσφαιριστές του και να κερδίσει όσους ένιωθαν παραγκωνισμένοι επί Ρόνι Λέβι. Για παράδειγμα, η περίπτωση Πράνιτς. Πότε τον είδαμε αριστερό μπακ πότε αριστερό εξτρέμ πότε δεξιό εξτρέμ και πότε στο κέντρο. Ο Κροάτης είναι γνωστό ότι, παρά τα -ποδοσφαιρικά- χρονάκια του, είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και ο Στρέπελ έχει δείξει ότι τον σέβεται και πιστεύει πολύ στην αξία του. Επομένως θα προσπαθήσει να του δώσει τον ρόλο που θα τον κάνει να αποδώσει καλύτερα.

Επίσης, ο Σισέ δεν πήρε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής στα ματς της τρέχουσας σεζόν και ο Στρέπελ υπολογίζει πολύ σε αυτόν. Επίσης, ο Κάτσαρ έπαιξε βασικός στη μοναδική νίκη της Ανόρθωσης στην πρεμιέρα και μετά… εξαφανίστηκε. Ο Σέρβος ήταν προβληματισμένος, ωστόσο με το 4-3-3 της νέας τεχνικής ηγεσίας είναι πιθανό να πάρει τις ευκαιρίες του.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Μια εξάδα των 400+

Τέλος, παρά την αφλογιστία του Ντουρίς, ο Κατσιαράβα είναι μόνιμα στον πάγκο και παίζει κάποια 10λεπτα. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές λοιπόν συγκαταλέγονται στα βασικά στοιχήματα που καλείται να κερδίσει ο Στρέπελ για να ανεβάσει την Ανόρθωση ψυχολογικά, αγωνιστικά και βαθμολογικά. Το έργο του δεν είναι εύκολο, ωστόσο στο χέρι του είναι να προσπαθήσει για να φέρει σε πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ