aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα στοιχεία του ακραίου και το μέλλον του Κβέσιτς

Τα στοιχεία του ακραίου και το μέλλον του Κβέσιτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε επαφές με διάφορους μετεγγραφικούς στόχους βρίσκεται η Ανόρθωση για την ενίσχυσή της με ακραίο επιθετικό. Εκεί είναι που επικεντρώνεται ο προγραμματισμός μιας και τη δεδομένη στιγμή με την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού το ρόστερ ολοκληρώνεται. Ήδη η διοίκηση είναι σε επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές, αξιολογεί περιπτώσεις και σύντομα θα κάνει κίνηση για απόκτηση αυτού που ο Ρόνι Λέβι θα κρίνει ότι είναι ο καταλληλότερος για να έρθει στην «Κυρία».

Μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν είχε σταλεί σε κανένα ποδοσφαιριστή επίσημη πρόταση, όμως υπάρχουν επαφές και διεργασίες για να τελειώσει το συντομότερο η μετεγγραφή. Ίσως ακόμη και πριν επιστρέψει η Ανόρθωση από τη Βουλγαρία να προκύψουν νεότερα. Ο Ισραηλινός τεχνικός ψάχνει έναν παίκτη που να έχει ταχύτητα και να είναι σε θέση, όταν μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή να δημιουργεί και να σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια.

Σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να βρει έναν αξιόλογο παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά, όμως στην Ανόρθωση προσπαθούν με τις οικονομικές δυνατότητες που έχουν να φέρουν κάτι το πολύ καλό για την τελευταία κίνηση ενίσχυσης. Και λέμε τελευταία γιατί για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί παίκτης για τη θέση του αριστερού μπακ, ανεξαρτήτως τι θα γίνει με την περίπτωση του Κβέσιτς.

Ο Βόσνιος παραμένει στη Βουλγαρία και συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις και σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα του συμβολαίου του ώστε να αποχωρήσει, δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο ακόμη και να παραμείνει. Το πιο πιθανό βέβαια με τα υφιστάμενα δεδομένα είναι ότι δεν θα συνεχίσει στην Ανόρθωση αφού αναμένεται να βρεθεί σύντομα ο τρόπος για να αποδεσμευτεί και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Πιθανόν ο Κβέσιτς να ψάχνει την επόμενή του ομάδα και μετά να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία πάει πολύ καλά και όλοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά που γίνεται, το κλίμα και τις συνθήκες που έχουν συναντήσει στη Βουλγαρία. Οι πολλοί νεοαποκτηθέντες αρχίζουν να αφομοιώνουν τη φιλοσοφία του Λέβι και εκτιμάται ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ